omranding-groen-logo

Ons verhaal

In de Achterhoek lopen diverse waardevolle projecten en programmalijnen om onze arbeidsmarkt voor iedereen aantrekkelijk te maken en te houden. Maar wie doet wat precies, en waar kun je met je vraag het beste naartoe? Met wie kun je samenwerken? Welke regelingen zijn er eigenlijk en welke regelgeving is van toepassing? Arbeidsmarktregio Achterhoek regisseert en faciliteert met kennis en inzicht en brengt initiatieven samen op één platform dat inspireert en verbindt.

Zo werken we aan werk

Bij Arbeidsmarktregio Achterhoek vind je het onmisbare werk van de meeste publieke dienstverleners voor onze inclusieve arbeidsmarkt. We delen en ontsluiten hun initiatieven, kennis, inzichten, resultaten en inspirerende cases op één plek. Zo wordt alles wat er wordt ondernomen duidelijk zichtbaar en gemakkelijk toegankelijk.

Scherp in ons werk

Spelen er bepaalde kwesties? Dan benoemen we die gewoon en zetten ze op de agenda. We werken op een inspirerende manier, in een regisserende rol, gericht op zoveel mogelijk synergie. Met scherpte de juiste vragen stellend, maar altijd op de inhoud en recht op ons gezamenlijke doel af. Respectvol, met hart voor de ander.

Voor werknemers en werkgevers

Alles wat we doen is gericht op mogelijkheden én werk creëren. Speciaal voor mensen met minder kansen, maar wel degelijk met talent en motivatie. Tegelijk helpen we werkgevers om maatschappelijk te ondernemen en de juiste medewerkers in huis te halen, met social return on investment.

We vinden elkaar!

Welkom bij hét overkoepelende herkenningspunt voor een duurzame en vitale arbeidsmarkt in onze regio. We zien elkaar en we vinden elkaar, bij Arbeidsmarktregio Achterhoek!

Naar boven