omranding-groen-logo

Webinars

Actieplan Achterhoekse Jongeren

Schuif aan bij het volgende webinar op 11 juni 2024, 12.00-12.30 uur

Dinsdag 11 juni vindt het eerstvolgende webinar plaats. Dit keer staat het Actieplan Achterhoekse Jongeren in de schijnwerper! Wat houdt het actieplan eigenlijk in? Wat valt er precies onder? Hoe staat het ervoor met ZEG Achterhoek en de pilot lifecoaching? Dit en nog veel meer komt allemaal aan bod tijdens dit 3e webinar van Arbeidsmarktregio Achterhoek.

Schuif 11 juni 2024 om 12.00 uur aan. Meld je hieronder aan en je krijgt vooraf de link toegestuurd. Of kom op 11 juni om 12.00 uur terug naar deze website.

Aanmelden webinar 11 juni 2024

Uitzending gemist?

Regionale aanpak inburgering & statushouders

In het afgelopen jaar zijn alle partijen die in de Achterhoek betrokken zijn het proces van inburgering samen in een 'Community of Practice' aan het werk geweest. Om van elkaar te leren en om samen tot verbeteringen te komen. Welke thema's voorbij zijn gekomen én wat er dan geleerd en verbeterd is, komt aan bod in dit webinar. Bekijk hieronder het webinar terug.

 

 

 

Achterhoeks Talentenfonds Opijver

Altijd al meer willen weten over Achterhoeks Talentenfonds Opijver? Bij het allereerste webinar van Arbeidsmarktregio Achterhoek vertellen we je er alles over. Dit eerste webinar is opgenomen in de studio van WerkRaat. Kijk hieronder de opname terug. Zo hoor en zie je alles over het geheim van het succes van de scholingsvouchers.

 

 

 

Naar boven